sponsoren en acties

2018 De stichting KanjerGuusje heeft ons bij de opheffing hiervan een geweldige donatie gegeven, waarvan we nog lekker door kunnen gaan. We willen de stichting bedanken voor hun jarenlange steun.

2017 Tom-Joep heeft ons geld gedoneerd om materiaal te kopen, dank je wel, man!

En van de familie van Jasmin Peeters kregen we een donatie, ze hadden een voetbalwedstrijd voor ons georganiseerd. Heel fijn en lief dat jullie na al die tijd nog aan ons denken.

DONATIE VAN 800 EURO MORRIS BEERMAN                                               Cheque tbv Emma Kunstatelier 29.9.17 Voetbal toernooi ter nagedachtenis van Morris Beerman 3 sept 2017

29 september overhandigden Hans van der Klis en Mirjam Beerman ouders van Morris, samen met vier vrienden van Morris de cheques aan het Emma en EmmaKunstAtelier met het opgehaalde geld van €2863,02! Het was een mooie dag voor deelnemers en met een prachtige opbrengst.

Zondag 3 september hebben Hans van der Klis en Mirjam Beerman de ouders van Morris Beerman een voetbaltoernooi en actie georganiseerd ter nagedachtenis aan Morris. Ze hebben niet alleen geld ingezameld voor het Emma maar ook voor het EmmaKunstAtelier.

Het was een mooie dag voor alle deelnemers en met een prachtige opbrengst. Vrijdag 29 september kwamen Hans, Mirjam en vier vrienden van Morris de cheques overhandigen aan Martine en Danielle van afdeling Grote Kinderen, waar Morris heeft gelegen en het EmmaKunstAtelier.

Het werd een bijzondere middag waarin veel warme herinneringen aan Morris werden gedeeld, zoals ook de verhalen rondom het stickervel met foto’s en tekeningen van Morris.

Namens stichting steun Emma kinderziekenhuis AMC mochten Martine en Danielle een cheque van €2008,02 in ontvangst nemen en het EmmaKunstAtelier kreeg ook nog eens €800,-.

Dank jullie wel en allemaal een knuffel van Emma en het Emma Kunstatelier.

logo roparunDe Stichting Roparun heeft ons in februari 2017 een prachtig bedrag ter beschikking gesteld vanuit de opbrengst van de Roparun. Een jaar lang mogen we de onkosten declareren tot een bepaald maximum.

Dank je wel Stichting Roparun voor dit mooie gebaar. We zijn er uiteraard heel blij mee en de kinderen natuurlijk ook.

Van Blerkom stichting

De van Blerkom stichting heeft ons in januari 2017 een schenking gedaan. Heel hartelijk dank “van blerkom stichting”. De kinderen kunnen van dit bedrag weer een tijdje schilderen.

aedesDe heer Eelco Dijk van de Stichting Liefdewerk, onderdeel van Aedes Real Estate benaderde het AMC omdat hij namens deze stichting graag een goed doel wilde steunen met een culturele inslag.

Het bedrag werd uiteindelijk toegewezen aan het EmmaKunstAtelier. De stichting Liefdewerk heeft een prachtig bedrag op onze rekening gestort. Dat wij hier ontzettend blij mee zijn moge duidelijk zijn. Hiermee kunnen we weer een lange tijd kunst maken met de kinderen.

Stichting Liefdewerk hartelijk dank!

8 juni Inner Wheels heeft een jaar voor de kunstkar “gewerkt”

Woensdag 8 juni was een heuglijke dag voor Karien en bestuur van het EmmaKunstAtelier.

Die avond mochten zij een cheque in ontvangst nemen met een prachtig bedrag   De dames van Inner Wheel Aalsmeer vergaarden deze som door allerlei activiteiten te ondernemen. Er werd b.v. een huisconcert met professionele muzikanten georganiseerd. Boeken werden verkocht en veel zelfgemaakte producten, te veel om op te noemen. Zij zijn er een jaar lang heel druk mee geweest.

Dankzij hen kunnen er weer veel mooie kunstwerken gemaakt worden.

Mede namens de kinderen bedankt het bestuur en degenen die met de kinderen schilderen de dames van Inner Wheel Aalsmeer heel hartelijk.

cheque innerwheel

Sjeintje Boterkoek

legt van elk voorwerp dat ze verkoopt een bedrag opzij voor ons. Een heel lief gebaar, het geld wordt goed besteed, Sjeintje.

 

2015 KUNST  OP FUST veilde voor ons atelier door kunstenaars bewerkte wijnvaten en dat bracht een mooi bedrag op.

Dinsdag 13 oktober kwam een afvaardiging het bedrag overhandigen.

We zijn heel blij met zulke mooie initiatieven.

cheque van kunst op de vust

 

VAN DER LINDE

Dit bedrijf geeft ons leuke korting, elke keer wanneer we onze auto weer vol hebben geladen met doeken, verf en klei, halen ze een lief bedrag van de totaalrekening af!