sponsoren en acties

DE GODELINDESCHOOL uit Hilversum steunde ons als goed doel van 2019, het bedrag groeit nog steeds. Alle kinderen hebben vreselijk hun best gedaan om knuffels te maken voor de kinderen van het EmmaKinderziekenhuis én veel geld met hardlopen opgehaald.                                                        

er komen nog meer foto’s, maar niet alles kan er helaas op! Zoveel hebben ze gemaakt!

2018 De stichting KanjerGuusje heeft ons bij de opheffing hiervan een geweldige donatie gegeven, waarvan we nog lekker door kunnen gaan. We willen de stichting bedanken voor hun jarenlange steun.

2017 Tom-Joep heeft ons geld gedoneerd om materiaal te kopen, dank je wel, man!

En van de familie van Jasmin Peeters kregen we een donatie, ze hadden een voetbalwedstrijd voor ons georganiseerd. Heel fijn en lief dat jullie na al die tijd nog aan ons denken.

DONATIE VAN 800 EURO MORRIS BEERMAN                                               Cheque tbv Emma Kunstatelier 29.9.17

logo roparunDe Stichting Roparun heeft ons in februari 2017 een prachtig bedrag ter beschikking gesteld vanuit de opbrengst van de Roparun. Een jaar lang mogen we de onkosten declareren tot een bepaald maximum.

Dank je wel Stichting Roparun voor dit mooie gebaar. We zijn er uiteraard heel blij mee en de kinderen natuurlijk ook.

Van Blerkom stichting

De van Blerkom stichting heeft ons in januari 2017 een schenking gedaan. Heel hartelijk dank “van blerkom stichting”. De kinderen kunnen van dit bedrag weer een tijdje schilderen.

Sjeintje Boterkoek

legt van elk voorwerp dat ze verkoopt een bedrag opzij voor ons. Een heel lief gebaar, het geld wordt goed besteed, Sjeintje.

VAN DER LINDE

Dit bedrijf geeft ons leuke korting, elke keer wanneer we onze auto weer vol hebben geladen met doeken, verf en klei, halen ze een lief bedrag van de totaalrekening af!