De bemanning

Mària van Praag

dscn2887 maria-bezig-web

Mària kwam in augustus 2016 ons team versterken. Ze geeft ook les aan het MKA in Amstelveen, en is kunstzinnig therapeute in Almere, maar op dinsdag gaat ze met onze kunstkar aan de gang.

Brigit Hamer

brigit

Brigit kwam in 2016 bij ons als super-enthousiaste vrijwilliger. Ze geeft ook les bij het ABK in Amstelveen, maar doet dit heel graag erbij. Elke dinsdag gaat ze, zoals ze zelf zegt, vol energie naar huis, als ze met de kinderen gewerkt heeft.

Isabel Huigen

isabelbegon als v rijwilliger in de speelkamer van de kinderoncologie. Na een tijdje vroegen we haar, of ze niet met de kunstkar mee wilde doen en dat wilde ze ! Ze is met een opleiding voor SPW bezig, maar kan gelukkig tijd voor onze kinderen vrijmaken.

Jef Nollet

Jef lag als in zijn leven veel in het ziekenhuis. Toen hij via Emma at Work met het kunstatelier in contact werd gebracht, meldde hij zich meteen als vrijwilliger. Dat is ons allen heel goed bevallen!

Sarah Bohncke

Sarah kwam ook in 2019 onze gelederen versterken. Ze is kunstzinnig therapeut en kon gelukkig nog een dag voor ons inruimen. Dat bleek een heel gelukkige keuze.

EX : Karien van Boven
foto 1                                       

Initiatiefnemer, gestart met het kunstatelier in 2008.

Vanaf 1 januari 2020 heeft ze de kwast overgegeven aan Mària van Praag