sponsoren en acties

 

logo roparunDe Stichting Roparun heeft ons in februari 2017 een prachtig bedrag ter beschikking gesteld vanuit de opbrengst van de Roparun. Een jaar lang mogen we de onkosten declareren tot een bepaald maximum.

Dank je wel Stichting Roparun voor dit mooie gebaar. We zijn er uiteraard heel blij mee en de kinderen natuurlijk ook.

Van Blerkom stichting

De van Blerkom stichting heeft ons in januari 2017 een schenking gedaan. Heel hartelijk dank “van blerkom stichting”. De kinderen kunnen van dit bedrag weer een tijdje schilderen.

aedesDe heer Eelco Dijk van de Stichting Liefdewerk, onderdeel van Aedes Real Estate benaderde het AMC omdat hij namens deze stichting graag een goed doel wilde steunen met een culturele inslag.

Het bedrag werd uiteindelijk toegewezen aan het EmmaKunstAtelier. De stichting Liefdewerk heeft een prachtig bedrag op onze rekening gestort. Dat wij hier ontzettend blij mee zijn moge duidelijk zijn. Hiermee kunnen we weer een lange tijd kunst maken met de kinderen.

Stichting Liefdewerk hartelijk dank!

8 juni Inner Wheels heeft een jaar voor de kunstkar “gewerkt”

Woensdag 8 juni was een heuglijke dag voor Karien en bestuur van het EmmaKunstAtelier.

Die avond mochten zij een cheque in ontvangst nemen met een prachtig bedrag   De dames van Inner Wheel Aalsmeer vergaarden deze som door allerlei activiteiten te ondernemen. Er werd b.v. een huisconcert met professionele muzikanten georganiseerd. Boeken werden verkocht en veel zelfgemaakte producten, te veel om op te noemen. Zij zijn er een jaar lang heel druk mee geweest.

Dankzij hen kunnen er weer veel mooie kunstwerken gemaakt worden.

Mede namens de kinderen bedankt het bestuur en degenen die met de kinderen schilderen de dames van Inner Wheel Aalsmeer heel hartelijk.

cheque innerwheel

Sjeintje Boterkoek

legt van elk voorwerp dat ze verkoopt een bedrag opzij voor ons. Een heel lief gebaar, het geld wordt goed besteed, Sjeintje.

 

2015 KUNST  OP FUST veilde voor ons atelier door kunstenaars bewerkte wijnvaten en dat bracht een mooi bedrag op.

Dinsdag 13 oktober kwam een afvaardiging het bedrag overhandigen.

We zijn heel blij met zulke mooie initiatieven.

cheque van kunst op de vust

 Guusje 

De stichting ” kanjerGuusje” doneert ons  sinds 2012 al het schildersmateriaal. We mogen op rekening bij Van der Linde  (kunstmaterialen,Weesp) alles aanschaffen wat we nodig hebben. Goed geregeld! Guusje schilderde graag met ons, het was voor haar een lichtpuntje tijdens de langdurige opnames. Vader Lowie van Gorp schenkt ons een gedeelte van de opbrengst van zijn weblogboek.                                www.kanjerguusje.nl

VAN DER LINDE

Dit bedrijf geeft ons leuke korting, elke keer wanneer we onze auto weer vol hebben geladen met doeken, verf en klei, halen ze een lief bedrag van de totaalrekening af!